Djurgården - Brynäs

- En hockeyfest utan dess like på och utanför isen. Den 5 raka segern!

Nu är Djurgården på gång. 5:e raka segern efter vinst mot Brynäs igår. Riktigt underbart.
Vi hade Brynäs i första perioden men kunde inte få in pucken, utan vi gick till paus vila med resultatet 0 - 0.
I den andra perioden är det Brynäs som har övertaget vilket introduceras med ett lednings mål ifrån deras sida. Efter mycket kämpande lyckas Kruger göra sitt första elitseriemål samtidigt som han reducerar till 1-1. Underbart var bara förnamnet.

Under tredjeperioden trodde jag som säkert många andra att matchen skulle gå till förlägning. Men, Brynäs får två utvsinignar, tydligen så hade Rådbjer ett par ögon ändå, vi spelar fem mot tre och trycker in seger målet 2-1. Hovet exploderade. Underbart! Efter det tar Brynäs ut sin målvakt för att få en extra utespelare, vi missar öppenkasse med några milimeter. Men vi vann och Det gjorde Färjestad med, vilket betyder att vi nummera bara har 1poäng upp till slutspel och i och med att både MoDo och Rögle förlorade sina matcher, ökar avståndet ner.

Igår var även facebook-dagen, men lunch innan, hyllan på pauserna samt efterfest på Metro,
Riktigt trevligt att få träffa nytt folk vars hjärtan klappar för Djurgården med. Kort sammanfattat en riktig lyckad kväll :)

Nu ska vi bara krossa Linköping! Djurgården mot sjätte raka segern!