Djurgården vs. Norrland

... Örnsköldsvik, Foppa och hans Modo..

Vi hade ledning med 2-0, matchen slutade 4-4 efter förlägning. Vi inledde riktigt bra, två snabba mål, pucken var vår och kom inte alls överens med MoDos spelare. I andra period blir det fördel till övikarna.. vi kan knappt ta oss ur egen zoon, men snacka om försvarspel, perioden slutar 0-0... finns bara ett ord och säga om den perioden.. WEESLAU!!

Den första halvan av tredje perioden är skapligt likt den andra, men med 11 minuter kvar att spela, spräker de Wesslans nolla och därefter kommer målen och dommaren, ja han börjar helt plötsligt att döma.. En perod har aldrig känt så lång förut, hjärtar va i 180 hela tiden av att rädsla att modo verkligen skulle sätta dit den. Vi sätter in 2-4 bra inte alls långt kvar på matchen vi kankse klarat detta? Men icke.,, men det var en klart godkänd match, hade det riktigt trevligt på läktaren, retade och blev retad på :)

Next stop: Timrå hemma, med MoDos vässinglese ska vi krossa dem!