Djurgården - Skellefteå

I sammband med sista hemma matchen dog även slutspelsdrömmen...

Idag var den sista riktiga chansen till att ta en slutspelsplats, vi tog den (såklart) inte. Spelet var inte alls bra, missade passningar och för mycket slvar, som vanligt. Skjuter man inte och passar motståndaren är det svårt att vinna.  Men som vanligt hade vi även våra stunder som tog oss från 0-2 till 2-2 men där stannade det tyvärr. Vår säkerhet i ingen-mans-land blir allt mer hotad och slutspel kan vi som gått som drömma, även om sannolikheten finns.

Så länge vi slipper kval och hamnar bättre än MoDo i taballen är jag nöjd. MoDo går in nu i den hetaste slutsput med samma förutsättningar som vi. VI ligger på samma poäng, dock bättre målskillnad till oss. Båda har Södertälje och Frölunda kvar som motståndare, skillnaden är att vi har båda borta. För att Djurgården ska ta sig till slutspel måste Brynäs eller Timrå vinna. Vilket är lättare sagt än gjort.

Men den som lever får se. Det ska bli ytterst intressant och följa den sista spurten, vem går till slutspel, vem tar sommarlov och vem ska slåss om att bevara sin plats i elitserien?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0