Djurgården - Färjestad

Uselt spel som växte fram (nästan) till ett mirakel...

Den kämpar glöd, de samspel vi har haft kändes som bortblåst, vi var tillbaka i "svarta novembers"spel igen, ingenting funkade. Passningar, skott, samspel inget gick vägen. Då de gick någerlunda dansade, retade och hånade pucken oss. Riktigt pinsamt att se då så mycket står på spel. Vad vi höll på med i 2 och en halv period vet jag inte. Men... helt plötsligt lyckdes den där pucken glida över mållinjen bakom Gustavsson. Sedan smällde det på två gånger till, men det räkte inte ända fram. Vid det lägget hade Färjestad hunnit göra fyra mål på oss och vi bara tre, sekunderna rann iväg misslyckade försök ökade och misslyckades kapitalt. Matchen slutade 3-4.

Eftersom MoDo inte klarade av att spela lika och SSK har tappat allt hopp har vi då glidit ner till ingen-mans-land igen. Dock behöver vi bara vinna en match för att komma upp igen, men samtidigt måste vi se upp för Rögle som börjar plocka allt mer poäng och hotar med göra den sista kvalserieplatsen ledig..

Men det är bara att bita ihop och le, nu är det Brynäs borta på lördag. Ännu en oerhörd viktig match. Två lag i samma situation, hur ska detta sluta?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0