VM - 2008

Jaaaaa !!! Semifinals dags, vi tog Tjeckerna en gång, vi tog de två gånger!

Efter en mycket tuff, hård, snabb och underbart kvartsfinal gick våra kronor segrande, efter förlängning. Det var så när att Tjeckerna gick hem som segrare, men med ynka 3 minuter kvar får vi in pucken i målburen. Inte alls långt in i förläggningen får Tjeckerna utvisning som egentligen skulle varit straff till vår fördel, men det finns anledningar varför "domar helvete" existerar.. men det gjorde inget, utvisningen rubbade Tjeckerna och Wenis kan få in en krånglig puck bakom den tjeckiska målvakten.

Mycket har vi att tacka Lundqvist som bara växer allt starkare i målvaktdressen, världens bästa målvakt? Oja, why not? Fd. Djurgårdaren Patrik Hörnqvist blir matchens lirare, underbart att se en sådan ung kille leverera på ett sådant sätt, inte bara han utan "Lill Magic" och Bäckström, ljusa tider för Tre Kronor.

Semifinal, Kanada eller Norge, tror det eller ej, hoppas på Norge skulle vara underbart att se Kanada åka ut redan i kvarten, speciellt då vi spelar hemma hos dem. Men tror tyvärr inte det kommer att ske, chanserna att Norge vinner är minimala, men ... den som lever den får se, i hockey kan allt hända!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0